Vereniging Nederlandse Loodsen Sociëteit – Vlissingen 2022

Het interieur van de Vereniging van de Nederlandse Loodsen Sociëteit was na jaren toe aan
vernieuwing. De authentieke nautische elementen en de bijzondere collectie verzamelde stukken
waren het uitgangspunt voor het nieuwe ontwerp.

De prachtige, hoge ruimte heeft een klassieke basis die versterkt wordt door de ovale kolommen
bekleed met houtfineer. We hebben een oude vaarkaart grafisch uitgewerkt en geprint op een
akoestisch materiaal die de bovenste strook van de ruimte bekleed. De mooie collectie komt prachtig
tot z’n recht op het mooie, blauwgrijze behang wat dan weer mooi aansluit bij de authentieke,
houten lambrisering. Maatwerk klassieke vitrinekasten, een stijlvolle radiatorbekleding, ronde,
golvende vormen, elegante verlichting, tegelwerk en kleur- en materiaalgebruik met een knipoog
naar de zee.

Project: VNLS Vlissingen
Opdrachtgever: VNLS Vlissingen
Opleverdatum: Maart 2022
Fotografie: Scherp! Fotografie – Angela Verdam

Woning M+S – 2020

Licht, ruimtelijk en transparant met natuurlijke materialen en een gave print op de wand. Dit zijn de kenmerken van het ontwerpconcept voor deze opdracht.. Deze zolderverdieping werd eerder alleen als opbergruimte gebruikt. Door het plaatsen van een aantal dakkapellen is ruimte ontstaan voor een logeer/kleedruimte, doucheruimte, slaapruimte en kasten over de gehele lengte van de zolderruimte.

We hebben het project begeleid van ontwerp tot en met de uitvoering.

Project: 1ste verdieping Woning M+S
Opdrachtgever: particulier
Jaar: 2020
Fotografie: Studio Oh!

Restaurant Bij van Dijk – Koewacht 2020

Tijdens een zeer uitzonderlijke periode en de sluiting van de horeca in maart 2020 deden Harold en
Niki van Restaurant Bij van Dijk wederom een beroep op Studio Oh!
We hebben een mooi interieurconcept uitgewerkt wat in korte tijd is gerealiseerd.
De stijl bij Restaurant Bij Van Dijk kenmerkt zich als een mix van klassieke elementen zoals stalen
tussenwandjes van kathedraalglas, eiken latjes, een paneelwand, natuursteen bladen en het gebruik
van messing. Dit gecombineerd met een exotische muurprint, eigentijdse sfeerverlichting en een
beetje humor door de aapjeslampen aan de paneelwand.
“Het was een plaats voor jong en oud en dat moest zo blijven. Ik denk dat we daar met elkaar prima
in geslaagd zijn. Iedereen voelt zich welkom voor een lekkere lunch, diner of tapas met een lekkere
cocktail in dit sfeervolle, vernieuwde restaurant.
We hebben het project begeleid van ontwerp tot en met de uitvoering

Project: Interieur Restaurant Bij van Dijk
Opdrachtgever: Harold en Niki van Dijk
Opleverdatum: juli 2020
Fotografie: Scherp! Fotografie – Angela Verdam

Restaurant De Baeckermat “De Remise”-Westdorpe

Restaurant De Baeckermat-“de Remise”-2020

De afgelopen maanden is er veel veranderd voor veel ondernemers. Esther en Judith van Restaurant De Baeckermat hebben in deze periode beroep gedaan op Studio Oh! en hun restaurant uitgebreid met deze mooie ruimte.

Het restaurant is landelijk gelegen, heeft een inpandige landwinkel en iedereen kan er terecht voor een kopje koffie, een lunch, een borrel of een diner.

De ruimte heeft een landelijke schuurvorm, een open karakter met authentieke houten spanten. We hebben een onderverdeling gemaakt door het plaatsen van open, houten rekken waar we terracotta potten met planten in hebben geplaatst. Dwars hierop half transparante stoffen om zo een intieme atmosfeer te creëren.

Ondanks de landelijke, Zeeuwse ligging hebben we toch gekozen voor een licht exotische wandprint welke steeds verrassend blijkt voor alle gasten…jong en oud.

Eerlijke producten, bewust en lokaal zijn trefwoorden die passen bij De Baeckermat en die we ook toegepast hebben in het concept. Het behoud van de oude industriële fabrieksvloer, veel groen, natuurlijke materialen zoals de koepellampen van Binthout, handgemaakt van Nederlandse bomen door mensen met een arbeidsbeperking.

We hebben het project begeleid van ontwerp tot en met de uitvoering.

Project : Interieur Restaurant De Baeckermat
Opdrachtgever: Esther Baecke en Judith Meyer-Baecke
Opleverdatum: Mei 2020
Fotografie: Limit Fotografie

Restaurant De Baeckermat-2017-2019

Eind 2017 zijn we met Esther en Judith van Restaurant De Baeckermat rond de tafel gaan zitten en is er een mooie, duurzame samenwerking ontstaan tot op de dag van vandaag.

Het restaurant is landelijk gelegen, heeft een inpandige landwinkel en iedereen kan er terecht voor een kopje koffie, een lunch, een borrel of een diner.

De ruimte heeft een landelijke schuurvorm, een open karakter met authentieke houten spanten en een openhaard. We hebben een interieurontwerp gemaakt waarbij we de openhaard hebben behouden en daar omheen een gezellige loungehoek hebben gecreëerd. Er is gekozen voor natuurlijke materialen zoals eik, beton, metaal, cognacleder en een groenwand om een landelijk karakter te creëren met een eigentijdse touch. De bar is helemaal vernieuwd waarbij we een gedeelte hebben uitgevoerd in een groene, hexagon gevormde Winckelmans tegel. En om het een beetje spannend te maken hebben we een grote, grafische print aan het interieur toegevoegd van een zoete aardappel…..een link naar de activiteiten van de boerderij en de landwinkel.

We hebben het project begeleid van ontwerp tot en met de uitvoering.

Project : Interieur Restaurant De Baeckermat
Opdrachtgever: Esther Baecke en Judith Meyer-Baecke

Opleverdatum: September 2019